У Вінниці через неправдиве повідомлення про замінування загальноосвітньої школи № 35 було евакуйовано 955 учнів. Про це повідомили у відділі зв\'язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Повідомлення про заміновану школу надійшло з мобільного телефону від невідомого підлітка 28 січня близько 11:35. Працівники міліції та вибухотехнічної служби, які прибули за повідомленням, оточили будівлю школи й евакуювали з неї 955 учнів.

Вибухотехніки за 1,5 години провели ретельний огляд приміщення школи, на щастя вибухівки не виявили. Після чого оточення було знято й учні повернулися до занять.

Тепер міліція встановлює особистість підлітка, який зробив неправдиве повідомлення про замінування, повідомляє «УНІАН». За попередніми даними міліції, жарт підлітка обійдеться в суму близько 40 тис. гривень, яку доведеться компенсувати батькам «жартівника».

За даним фактом буде порушено кримінальну справу згідно з ст. 259 Кримінального кодексу (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\'єктів власності).


Переглядів: 3319
Поширень: 0