Нагадаємо, що акція розпочалась в грудні з метою — дати шанс кожній українській родині спробувати здійснити мрію своєї дитини. Батьки разом з дітками писали листи з побажанням омріяного подарунка та надсилали листи на «5 канал» з позначкою Чарівник. Чарівник новорічних див та його помічники (гості студії — меценати) здійснювали одну з мрій, обираючи листи просто в студії під час прямого ефіру. Телефонували щасливчику, а потім знімальна група «5 каналу» разом із меценатом обирали подарунок і надсилали його дитині.

Петро Порошенко

Та були вінницькі діти, які замість чарівника вказали ім’я саме Петра Порошенка. Їм і вручив подарунки особисто президент фонду. Листи, які отримав Петро Олексійович об’єднує ще одна особливість: майже усі діти, що надіслали їх, просили подарунки не для себе, а для інших.

Софійка Швець, 12 років розповіла в листі, що вірить в дива, найбільше ж вона хоче, щоб мама була щаслива і менше працювала,натомість проводячи більше часу з нею, Софійкою. «А якщо ви хочете зробити подарунок, то краще надішліть його тому, хто його найбільше потребує» - писала вона.

Петро Порошенко

Сорочан Марійка, сестричка дворічної Каріни, що бореться з важкою недугою написала, що оскільки мама працює майже увесь час, щоб вистачало на лікування, то на подарунки та розваги коштів багато не лишається. Тож було б непогано зробити з допомогою фонду такий сюрприз і для маленької Каріни, і для її мами.

Трійко братиків Липчанських також просили один за одного, от і отримали на усіх подарунки Віталик - футбольну форму, Славіку книгу про собак, а наймолодший Владик - м’яку іграшку.

Петро Порошенко

Мріяли про ноутбук трійнята з родини Гора, а написала про їхню мрію старша сестра Юля. От сьогодні Яна, Марина та Майя отримали свою мрію у повну власність.

Окрім подарунків маленькі гості Петра Порошенка відвідали ігровий музей «Рошен» та отримали солодкі сюрпризи.

Довідка:
під час акції на адресу 5 каналу надійшло близько 50 тисяч листів від українських дітей.


Переглядів: 7370
Поширень: 0