Державтоінспекція Вінницької області звертається з проханням до всіх громадян, які були свідками автопригод або володіють інформацією, допомогти справедливому розслідуванню кримінальних справ про дорожньо – транспортні пригоди, які сталися у Калиновському та Козятинському районах, одна з них зі смертельним наслідком.

Так, 24 лютого о  10.20 год в реанімаційне відділення ЦРЛ у стані травматичного шоку та алкогольного сп\'яніння був доставлений житель с. Павлівка,  1973 р.н., який тілесні ушкодження отримав на вулиці цього села, внаслідок наїзду на нього водієм невставноленого автомобіля. 

А 26 лютого о 18:50 год на автодорозі Кременець-Біла Церква біля м. Козятин водій  невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 1962 р.н., жителя м. Козятин. Внаслідок  ДТП останній від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. 

В обох випадках водії втекли з місця скоєних дорожньо – транспортних пригод.

Державтоінспекція Вінниччини просить усіх можливих свідків цих автопригод звернутися для надання інформації до управління УДАІ УМВС, або зателефонувати за номерами (0432) 59-34- 34, 59 – 33-33, або надіслати СМС повідомлення на номер 067-432-02-00.

Анонімність та конфіденційність гарантується.

 

Служба профілактичної роботи УДАІ


Переглядів: 3960
Поширень: 0