До Дня визволення Вінниці від фашистських загарбників БФ «Подільська громада» ініціював проведення у обласному центрі благодійної акції під назвою «Вони визволяли Вінницю для нас». ЇЇ метою є збір коштів від небайдужих мешканців міста на придбання холтеровського монітору для вимірювання артеріального тиску.

У перший день акції  було зібрано 1345 грн.33 коп. Наступними активно перейняли естафету школярі міста.

Як повідомив виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський, з 31 березня по 4 квітня до акції долучилися учні вінницьких загальноосвітніх навчальних закладів. «У всіх школах міста благодійний фонд розмістив прозорі скриньки, - каже Андрій Дручинський. – За невеличкий проміжок часу вже зібрано понад 14 835 грн. 37 коп. Зараз до акції вже приєднались вищі навчальні заклади. Тут вона триватиме до 22 квітня».

Від початку акції зібрано більш ніж 16 тисяч гривень для придбання обладнання для відділення реабілітації інвалідів війни, яке працює на базі міської клінічної лікарні №3. Волонтери зі скриньками, на яких зображений логотип благодійного фонду "Подільська громада", пропонують усім городянам зробити свій невеличкий внесок у добру справу і отримати на згадку пам’ятні магніти із символікою акції.

Загалом акція по збору коштів на придбання обладнання для відділення реабілітації інвалідів війни триватиме до 9 травня. Тож усі небайдужі городяни, які хочуть взяти участь у благодійній акції, мають змогу придбати пам’ятний магнітик та зробити свій внесок у добру справу.


Переглядів: 3447
Поширень: 0