МатусовЦю приватну будівлю судом визнано як незаконну, але апеляційний суд відсточив знесення приватного будинку. Будинок належить вінницькій родині Матусових. Вони й запросили багатодітну сім\'ю жити у будинку. До цього родина мешкала в одному з гуртожитків. Але через наповнення його студентами сім\'ю переселили у кімнату площею 15 кв. м.

За словами голови Замостянської райради Альбіни Амеліної-Плахотнюк, вони опікуються вже майже рік цією багатодітною родиною. Щоб допомогти у житловлаштуванні, звертались до депутатів, бізнесменів та відомих людей у Вінниці. Але відгукнувся тільки В.Матусов, каже голова райради.

Міський голова Володимир Гройсман каже, що не прибічник знесення будинку. Але власник знав, що у цьому місці будуватися не можна.

- Справа у суді, і вона тягнеться з 2002 року, - зазначає Володимир Гройсман. - Усі процедури були виграні міською владою. Буде рішення суду - ми його виконаємо.

За словами заступника міського голови з юридичних питань Володимира Слишинського, вони чекають, коли почне працювати Державна виконавча служба, аби заново розпочати впровадження по знесенню шестиповерхового будинку за адресою, Винниченка, 34.


Переглядів: 3244
Поширень: 0