Вчора у Вінниці працівники міліції затримали 30 – річного іноземця, якого обґрунтовано підозрюють у розбещенні двох 13 – річних дівчаток. Чоловіка затримали на орендованій квартирі, де він перебував з малолітніми дітьми.

У себе на Батьківщині чоловік працював кухарем в елітному ресторані. Місяць тому він приїхав в Україну у відпустку і мешкав у квартирі свого знайомого.

За попередньою інформацією, підозрюваний познайомився з дітьми у центральному парку міста. Іноземець пригостив малолітніх солодощами та запросив у гості.

Як повідомили у слідчому управлінні УМВС, підозрюваний довів малолітніх до стану алкогольного сп’яніння, після чого вчинив щодо них розпусні дії – оголився та демонстрував дітям статевий орган. Дівчата намагалися покинути приміщення, однак іноземець перешкоджав їм у цьому. Дитячі крики про допомогу почули сусіди та повідомили в міліцію. Правоохоронці негайно прибули на виклик та затримали зловмисника. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо його арешту.

За фактом розбещення малолітніх осіб відповідно до ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України порушено кримінальну справу. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років. Слідство триває.


Переглядів: 2935
Поширень: 0