Україна починає піар-кампанію щодо посилення інвестиційного іміджу. Про це повідомив глава Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.

"Україні буде представлена ​​в іміджевих публікаціях на бортах понад 20 провідних світових авіаліній, в кращих світових електронних і друкованих економічних ЗМІ, візуальній рекламі та серії відеороликів, які будуть розміщені на провідних телеканалах і представлять інвесторам сильні сторони інвестиційного клімату", - заявив Каськів.

За його словами, мова йде про вигідне географічне розташування країни, висококваліфіковані кадри, провідні галузі промисловості і сільського господарства.

Основна мета кампанії - збільшити обсяг інвестицій в країну до 72 млрд дол з нинішніх 47,2 млрд дол (на 1 липня 2011 р.). При цьому в 2010 р. країна залучила близько 4,7 млрд дол інвестицій.

"Такі заходи, зокрема, передбачають проведення road-show - презентації інвестиційних пропозицій Україні в 16 провідних фінансових центрах світу. Це road-show запропонує інвесторам національні проекти першої хвилі, зокрема, проекти "LNG-термінал", "Олімпійська надія-2022", "Чисте місто", "Дунайський коридор" і кілька інших, які будуть змінюватися в залежності від інтересів регіону проведення - Америка, Азія, Близький Схід і Європа", - сказав він.

З 2012 р. за ініціативою президента України в країні щорічно буде проводитися міжнародний інвестиційний форум високого рівня.

"Цей захід буде проводитися за участю лідерів держав, керівників урядів, світових компаній", - запевнив Каськів.


Переглядів: 2009
Поширень: 0