Про це вона сказала в ефірі 5 каналу в неділю, підкресливши, що її не хвилює, як у зв’язку з цим впадуть рейтинги її особисто і БЮТ.

Тимошенко зазначила, що її колеги, партнери й політологи радять їй саме зараз іти у відставку з посади прем’єр-міністра, але наголосила, що не зробить цього в розпал кризи.

Прем’єр також закликала, щоб у наступний сесійний тиждень був проголосований поданий БЮТ законопроект про скасування депутатських пільг.

Крім того, Тимошенко заявила, що у зв’язку з кризою не будуть зменшені соціальні видатки та пільги. "Я не дам до них пальцем нікому доторкнулися. Люди будуть все отримувати. Якщо буде інфляція, на коефіцієнт інфляції все буде індексуватися", - пообіцяла прем’єр.

Вона також наголосила, що після прийняття парламентом антикризового пакету і отримання допомоги від світових організацій банки повинні будуть відновити видачу грошей з депозитів.

"Після голосування антикризового пакету і отримання грошей світових організацій жоден банк не буде мати ніяких причин не повернути депозитні вклади людям", - заявила Тимошенко, зазначивши, що якщо якийсь банк не буде видавати гроші за депозитами, "я готова разом з вами йти до Генпрокуратури, до суду".


Переглядів: 2370
Поширень: 0