Десятий, ювілейний дитячий конкурс пісні відбувся 1 грудня 2012 року в столиці Нідерландів Амстердамі, а саме - в арені Heineken Music Hall.

Дитяче Євробачення 2012

Ведучими Дитячого Євробачення-2012 будуть Евоут Генеманс і Кім-Ліан Ван Дер Мей. Евоут Генеманс є популярним співаком, актором і телепродюсером в Нідерландах, а також він був ведучим фіналу національного відбору на Дитячий конкурс пісні Євробачення 2011 - "Junior Eurovisiesongfestival". Кім-Ліан Ван Дер Мей є музичною актрисою в Нідерландах. Разом з Сіпко Ван Бусема вона була ведучою Дитячого конкурсу пісні Євробачення 2007 в Роттердамі.

У фіналі приймало участь 12 країн. Настя Петрик заспівавши пісню "Небо" просто заворожила своїм співом, майже всі країни поставили їй по 12 балів. В сумі Україна набрала 138 балів, на другому місці - Грузія, на третьому - Вірменія.

Як це було, дивіться у відеосюжеті:

Важливо відзначити той факт, що всебічну підтримку для участі в престижному дитячому міжнародному пісенному конкурсі юній талановитій співачці надав Фонд Петра Порошенка.

Анастасія Петрик з сестрою та Петро Порошенко з дітьми

Засновник фонду Петро Порошенко привітав переможницю з приголомшуючою перемогою. «Підтримка Насті була одним з найприємніших проектів Фонду. Ми пишаємося тим, як спрацювала вся команда і принесла перемогу Україні. Сьогодні це головна позитивна новина країни - Україна знову перемагає!», - з гордістю сказав відомий український меценат.



Переглядів: 11500
Поширень: 0