Станом на 4:30 ранку, озброєні автоматичною і іншим стрілецькою зброєю, близько 30 людей почали стріляти в шибки вхідних дверей, таким чином раптово змогли увірватися всередину і знешкодити охорону, яка там знаходилась.

За інформацією джерела, ніхто з правоохоронців не постраждав. Разом з тим, як повідомив журналістам один з очевидців подій, учасник проросійського мітингу, які всю ніч перебували біля будівлі Парламенту, люди, які захопили Раду, були в повній бойовій екіпіровці, без розпізнавальних знаків.

Після того, як звідти вивели міліціонерів, під\'їхав автобус, з якого вийшло ще приблизно 30 чоловік з великою кількістю амуніції, серед яких були автомати Калашникова, снайперські гвинтівки СВД, гранатомети РПГ, повідомляє fakty.ictv.ua

Станом на 8:30 Могильов виступив із телезверненням до кримчанам, у якому повідомив, що будівлі Радміну й Верховної Ради АРК захоплені озброєними невідомими, їх близько 50-ти, співробітників установ вивели, охоронцям дозволили забрати табельну зброю з собою. Ніхто не постраждав.

На 9 ранку були призначені переговори із загарбниками, у них братиме участь Анатолій Могильов, він пообіцяв кримчанам поінформувати про розвиток подій.

На 10:00 Анатолій Могильов зустрівся з представниками загарбників республіканських адмінбудівель. Представники з їх сторони заявили, що не уповноважені вести переговори. Анатолій Могильов, повідомляють fakty.ictv.ua.

За словами очевидця, озброєні люди в камуфляжі поклали всіх на землю й запитали, хто вони такі.

З Ради Криму вивели нечисленний техперсонал, який там був, а потім зайняли будівлю.



Переглядів: 3006
Поширень: 0