На аеродромі у Краматорську розпочалися бойові дії, передають «Українські національні новини» з посиланням на ВК "Наступ". Як повідомляють активісти ВК "Наступ", зараз на аеродромі відбувається перестрілка між силовиками та сепаратистами.

У Міністерстві оборони України повідомили, що у Краматорську на Донеччині розпочалася спецоперація українських силовиків в рамках антитерористичних заходів, оголошених українською владою.

"У Краматорську розпочалася та триває спецоперація, що проводиться українськими силовиками в рамках антитерористичних заходів, оголошених О.Турчиновим. Збройні сили України надають підтримку у її проведенні. Але щодо деталей - то вони не розголошуються. Якщо будуть якісь результати, про це буде повідомлено офіційно в СБУ, якщо будуть задіяні ЗСУ, то, відповідно, про це повідомлять на сайті Міноборони", - зазначили УНН у військовому відомстві.

На території Донецької області розпочалася антитерористична операція. Про це під час пленарного засідання ВР сказав в.о. Президента України Олександр Турчинов. Особлива увага приділяється таким регіонам, як Донецькому, Луганському та Харківському.



Переглядів: 3715
Поширень: 0