У Краматорську Донецької області невідомі захопили шість машин БМП і поставили російський прапор. За повідомленням порталу новин Краматорська, ці машини увійшли у місто, де вчора проходили бої спецслужб із терористами, для проведення антитерористичної операції. Перед цим жителі заблокували рух шести БМП.

У Краматорськ увійшли БМП під російським прапором   У Краматорську Донецької області невідомі захопили шість машин БМП і поставили російський прапор. За повідомленням порталу новин Краматорська, ці машини увійшли у місто, де вчора проходили бої спецслужб із терористами, для проведення антитерористичної операції.  Про це повідомляє сайт Новини Краматорська. До цього, городяни заблокували рух шести БМП.   Трохи пізніше сюди підійшли невідомі в камуфляжі зі зброєю. Вони, у свою чергу, роззброїли силовиків і відігнали їх до селища Іванівка.  Пізніше три військові машини під російськими прапорами прибули до Слов\'янська. Як повідомив з місця подій виданню "Українська правда" журналіст Петро Терентьєв, повстанці кажуть, що українські військові перейшли на бік протестуючих.  «У мене вже немає сумнівів, що це російські солдати, російські спецслужби", - каже Терентьєв, додаючи, що військові почали ламати камери працівникам ЗМІ, які почали їх знімати.

Трохи пізніше сюди підійшли невідомі в камуфляжі зі зброєю. Вони, у свою чергу, роззброїли силовиків і відігнали їх до селища Іванівка, пише "Українська правда".

Згодом ще три військові машини під російськими прапорами прибули до Слов\'янська. З місця подій виданню "Українська правда" журналіст Петро Терентьєв навів слова повстанців, які кажуть, що українські військові перейшли на бік протестуючих.

«У мене вже немає сумнівів, що це російські солдати, російські спецслужби", - каже Терентьєв, додаючи, що військові почали ламати камери працівникам ЗМІ, які почали їх знімати.



Переглядів: 4557
Поширень: 0