Батальйон "Айдар" повністю ліквідував донецьке бандугруповання "Восток", яке контролювало селище Ювілейний (біля м. Луганськ). Про це у своєму блозі на сторінці Facebook повідомив з місця подій журналіст Всеволод Філімоненко 21 липня.

"В полон потрапили живими лише командир "Восток" і 7 його наближених подільників. Так само у бойовиків були конфісковані стаціонарні мінометні установки, які вели обстріл Луганська з поля місцевого стадіону "Шахтар". Командиром "Востока" виявився екс-керівник спецназу СБУ "Альфа" (скоро всі дізнаються його прізвище). Патріоти вже поставили український прапор на будівлю пострадянському, який сепаратисти раніше зняли за наказом нардепа "регіонала" Володимира Струка", - повідомив Філімоненко, зазначивши при тому, що Нацгвардія просувається вглиб Артемівського району.

За його словами, зараз лінія фронту протистояння з російськими терористами перемістилася до сільгоспінституту.

"Тут українській армії протистоїть угруповання "Зоря", яке кілька тижнів тому, вже воювало з "айдарівцямі" в районі селища Металіст, тоді терористи зазнали великих втрат, але відступаючи вони полонили Надію Савченко і ще кілька наших бійців", - написав Всеволод Філімоненко.



Переглядів: 3136
Поширень: 0