Ад\'ютант Королівської армії Нідерландів від імені військовослужбовців звернувся з відкритим листом до міністра оборони країни Жанін Хенніс-Пласшерт із закликом відправити війська до України.

Як повідомляє голландське видання Joop.nl, в листі військовослужбовці звертаються до міністра оборони країни з проханням вплинути на прем\'єр-міністра з метою прийняття рішення про відправку голландських військ на схід України.

"Використовуйте свій вплив на прем\'єр-міністра Рютте, щоб якомога швидше було прийнято рішення про відправку голландських військ на схід України, щоб у співпраці з законною українською владою всіма можливими і відповідними ситуації способами повернути ініціативу щодо вирішення цієї ситуації, коли бойовики розпоряджаються тілами наших громадян ", - йдеться в листі.

Військовослужбовці вважають те, що відбувається з останками загиблих в авіакатастрофі "неповажливим, огидним і абсолютно неприйнятним". За їх словами, поки ОБСЄ намагається отримати контроль над ситуацією, в соціальних медіа вимагають конкретних дій.

"Це найменше з того, що ми можемо зробити для наших ні в чому невинних співгромадян, які загинули в результаті злочинного ідіотизму", - вважають військовослужбовці Нідерландів.

Раніше повідомлялося, що терористи угруповання ДНР не пускають інспекторів ОБСЄ до уламків рейсу і вивозять з місця аварії тіла загиблих.



Переглядів: 2963
Поширень: 0