«Доказова база, яка є у нашому розпорядженні, свідчить про військовий тероризм з боку РФ», - наголосив В.Наливайченко.

Зокрема, за результатами супутникової зйомки ділянки проведення АТО у прикордонній території Донецької області Службою безпеки України виявлено потужний коридор постачання російської військової техніки та озброєння, який російські військові терористи таємно незаконно проклали через українські поля.

На знімках чітко видно завезену з території РФ броньовану та автомобільну техніку терористів в населених пунктах України, а також місця нелегального переходу державного кордону України диверсантами з РФ.

Також СБУ оприлюднила знімки, на яких зображено позиції російських реактивних артилерійських установок «Град», що незаконно проникли на територію України, з яких багаторазово проводились обстріли великою кількістю боєприпасів мирних населених пунктів нашої держави.

Голова СБУ також повідомив, що з 31 липня 2014 року у СБУ у співпраці з активістками 39-ї жіночої сотні Майдану запрацює гаряча телефонна лінія для спільної боротьби з сепаратизмом, тероризмом та корупцією.

Цілодобово за безкоштовним номером 0 800 501 482 на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, а також корупційні дії чиновників.



Переглядів: 3232
Поширень: 0