Наступальні дії сил АТО призвели до подальшого послаблення позицій бойовиків та витіснення терористів на територію Луганської області. Головним опорним пунктом вони обрали Антрацитівський район, що, у випадку наступу українських військ, дає можливість втекти до Росії. Під контроль сил АТО взята ділянка траси, яка з’єднує Горлівку з Донецьком. Таким чином, угрупування бойовиків в районі Горлівки відрізано від основних сил.

Наступальні дії сил АТО витіснили терористів у Антрацитівський район, звідки легко втікти у Росію

Значні ресурси бойовиків сконцентровані у Шахтарську, Моспиному, Сніжному та Зугресі.

Напередодні вирішальних боїв проводиться інтенсивна розвідка позицій противника. Учора передові загони 95 високомобільної бригади закінчили блискавичний 470-кілометровий рейд, у тому числі 170 км вони пройшли тилами терористів. Під час рейду українські десантники знищили три блокпости та велику кількість живої сили та техніки бандитів.

За розвідданими десантників, накрита частина бронегрупи терористів, що відходили з Горлівки. Ударом з повітря разом з бойовим розрахунком знищено мобільний зенітно-ракетний комплекс у районі Суходольська.

Протягом останньої доби сили АТО 24 рази вступали у вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів: Степанівка, Красний Яр, Дебальцеве, Донецьк, Семенівське, Успенка, Старобешеве, Вільхова, Петрівка, Андріївка, Савур-Могила та аеропорту «Луганськ».



Переглядів: 3324
Поширень: 0