Триває військова операція сил АТО зі звільнення від терористів міст Донецьк, Луганськ, Іловайськ, Красний Луч, Шахтарськ, Торез, Сніжне, Зугрес, Горлівка та Станично-Луганське.

За інформацією Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, у бою під Луганськом українські військові захопили дві бойові машини десанту Псковської дивізії ПДВ Росії. У одній з машин виявлений повний пакет документів – від водійських прав до військової документації.

Силовики захопили дві бойові машини десанту Псковської дивізії ВДВ

Особовий склад і машина приписані до в/ч 74268 першої парашутно-десантної роти Псковської дивізії ВДВ. Серед речей знайдено особистий планшет командира взводу гвардії лейтенанта Попова. Екіпаж БМД покинув бойову машину.

Силовики захопили дві бойові машини десанту Псковської дивізії ВДВ

Також під час наступу українські військові знищили 2 танки терористів та дві установки «Град», з яких російські найманці вели обстріл як позицій сил АТО та житлових будинків.

У окремих районах Іловайська Донецької області продовжуються бойові дії. Українські військові успішно відбивають контратаки терористів. Наразі до військовослужбовців сил АТО прибуває підкріплення.



Переглядів: 3159
Поширень: 0