Оргкомітет конкурсу «Національна Медична Премія» повідомляє, що голосування на включення до реєстру «ТОП 100 в медицині» продовжено до 30 листопада 2010 р. через велику кількість бажаючих взяти учать у конкурсі.

Анкетування загальнонаціонального реєстру «ТОП 100 в медицині» охопить усі регіони України та визначить найкращих у категоріях: «Лікарі», «Адміністратори закладів охорони здоров’я», «Заклади охорони здоров’я», «Викладачі та ректори навчальних медичних закладів», «Медичний навчальний заклад» та «Ліки, яким довіряють».

Голова оргкомітету конкурсу «Національна Медична Премія», Радник Міністра охорони здоров’я України, Сорока Іван Миколайович: «В анкетуванні зможуть взяти участь медичні працівники (лікарі, адміністратори закладів охорони здоров’я, працівники органів управління системи охорони здоров’я) та фахівці з вищою фармацевтичною освітою і практичним досвідом роботи за спеціальністю від п’яти років, які за роки роботи змогли скласти об’єктивну думку про професіоналізм своїх колег і зможуть рекомендувати найкращих фахівців».

Анкетування відбувається за сприянням Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» в межах проекту «Національна Медична Премія».

Партнерами анкетування в регіонах виступили Європейська Рада європейської медичної студентської асоціації, органи студентського самоврядування медичних вузів, соціальні служби, Харківський Національний медичний університет, Українська рада реанімації.

У проекті задіяні сотні волонтерів, які здійснюють опитування в медичних закладах та під час проведення медичних конгресів і форумів. Крім того, анкета доступна у спеціалізованій медичній пресі та на сайті проекту www.nmp.org.ua.

За підсумками проведеного анкетування буде сформовано реєстр найкращих лікарів, адміністраторів медичних установ, медичних закладів, медичних навчальних закладів, а також медичних препаратів 2010 р. Інформацію про реєстр буде розповсюджено в засобах масової інформації, а самі учасники реєстру будуть відзначені почесними дипломами. Крім того, всі переможці реєстру 2010 р. автоматично потраплять до попереднього відбіркового етапу загальнонаціонального конкурсу «Національна Медична Премія», що відбудеться влітку 2012 р. у м. Києві.

***

«Національна Медична Премія» (НМП) – конкурс і найвища відзнака для учасників конкурсів, реєстрів, рейтингів, інших проектів та подій, які сприяють зміцненню здоров’я українського народу та розвитку системи охорони здоров’я.
«ТОП100 в медицині» – щорічний загальнонаціональний реєстр найкращих лікарів, закладів охорони здоров’я, середнього медичного персоналу, медичних, лікувально-профілактичних та навчальних закладів, що створюється за результатами загальнонаціонального голосування практикуючих лікарів, професійних державних і незалежних організацій системи охорони здоров’я. В анкетуванні 2009 р. взяло участь понад 20 тис. працівників медичних установ, 3 154 з яких увійшли до реєстру.

 

Виконавча дирекція конкурсу
«Національна Медична Премія»
Тел.: (044) 353-71-00
[email protected]
www.nmp.org.ua


Переглядів: 2878
Поширень: 0