Росія з 29 травня скасовує нічний прикордонний і митний контроль потяга №1/2 "Київ-Москва", "Москва-Київ". Тепер усі процедури проводитимуться на вокзалі, а не на кордоні.

Так, контроль потяга Москва - Київ буде починатися за одну годину до відправлення безпосередньо у вагонах і на платформі Київського вокзалу в російській столиці. Закінчуватися контроль буде за п\'ять хвилин до відправлення.

З огляду на час, потрібний на проведення контролю, Російська залізниця звернулася до пасажирів з проханням заздалегідь готувати документи на право перетину російського кордону і планувати час прибуття на Київський вокзал з урахуванням змін.

Прикордонний і митний контроль пасажирів потяга Київ - Москва буде здійснюватися на шляху прямування поїзда від станції Лісове Містечко (о 6 год. 19 хв.) до станції Москва.

У зв\'язку з нововведенням, з 29 травня буде відкоректований розклад потяга "Москва-Київ". Тепер у новому графіку не буде проміжних зупинок у дорозі для зміни локомотиву і нічне проведення прикордонного і митного контролю на державному кордоні.

Нагадаємо, що 24 грудня 2010 року "Укрзалізниця", українські митники і прикордонники розпочали експеримент за спрощеною процедурою прикордонних формальностей, митного контролю в поїзді "Київ-Москва". Експеримент полягав у тому, що всі прикордонні формальності проводилися на станції Київ-пасажирський, а не на прикордонному пункті контролю.


Переглядів: 2618
Поширень: 0