У цьому році кількість випускників шкіл набагато більше, ніж попередні роки! Тож вступити до ВУЗів тепер буде складніше: прохідний бал став вищий, нові освітні реформи вносять корективи в дії випускників, а Євро скоротило час для підготовки до вступу.

Діти та їх батьки стоять перед важливим вибором своєму житті - вибір майбутньої професії. Кожний, хто стикався з цим питанням знає, як важко прийняти правильний вибір і скільки потрібно зробити, щоб доросле життя випускника склалось позитивно. На даному етапі виникають питання: здача ЗНО, вибір професії, навчального закладу, умов проживання та потрібних послуг, пов’язаних з навчанням.

І хоч двері навчальних закладів відкриті для кожного абітурієнта, фізично та фінансово у батьків та дітей осягнути всі варіанти та зробити висновки не має можливості! Особливо діти. Частіше вибір допомагають зробити рекомендації вчителів, знайомих та друзів…

Потребу громадськості вирішили задовольнити Жіночий клуб «Жемчужина» та комунальне підприємство «Молодіжний центр праці». Вони створили щорічну виставку-пропозицій «Майбутній студент». Виставка є корисним заходом для абітурієнтів та навчальних закладів, де діти зможуть отримати всю належну інформацію, а навчальні заклади отримати потрібну кількість студентів. Ініціативу громадських організацій підтримали голова Обласної Ради Сергій Пилипович Татусяк та заступник голови Юрій Вікторович Медвєдєв і допомогли реалізувати цю ідею . І в результаті!

18-19 лютого з 10.00 до 16.00 в м. Вінниці в Будинку Офіцерів відбудеться щорічна виставка - пропозицій «Майбутній студент».

У виставці будуть приймати участь навчальні заклади м. Вінниці та Вінницької області . Учасники виставки – академії, університети, інститути, технікуми, коледжі, професійні училища, ліцеї та школи іноземних мов, будуть презентувати свої заклади протягом двох днів для всіх бажаючих.

Тож абітурієнти зможуть отримати інформацію від представників 45 навчальних закладів про умови вступу, перелік спеціальностей, навчання та проживання не витрачаючи багато часу та коштів. Крім того захід буде проходити у вихідні дні, що дає можливість без відриву від роботи та навчання дітям та їх батькам відвідати виставку.

Унікальна можливість відвідати біля навчальних закладів одночасно, та отримати інформацію щодо вибору професії та умов вступу за один день!

Виставка-пропозицій «Майбутній студент» буде проходити за адресою: м. Вінниця, Площа Перемоги,1, в приміщенні Будинку Офіцерів з 10до16.00 год.

Прийди та обери собі професію!


Переглядів: 5674
Поширень: 0