У 2006 році міський голова Володимир Гройсман особисто приїздив до кожного ВУЗу та вітав студентів із їхнім «професійним святом». Але минулого року цю традицію було змінено. Напередодні Дня студента, Вінницька міська рада у ресторані «Дубовий гай» влаштувала Студентський бал. Цього року День студента 14 листопада відзначатимуть Студентським балом вдруге.

Аби туди потрапити, студентові потрібно надіслати свою анкету на електронну адресу [email protected] , в якій зазначається прізвище та ім\'я, навчальний заклад, факультет, група та контактний телефон. Протягом доби ці дані будуть опубліковані на сайті www.tour.vn.ua (без номеру телефону). Потім за ту чи іншу кандидатуру голосують відвідувачі сайту. Ті, хто набере найбільшу кількість голосів, - отримуватимуть запрошення на двох на Студентський бал. Окрім голосування, студентів також будуть запрошувати на бал за рекомендаціями керівництва вищих навчальних закладів.

Організатори до балу готуються ретельно. Вже запрошуються спеціалісти, які вирішуватимуть, як краще прикрасити залу. Вхід на бал для дівчат - винятково у вечірніх та бальних сукнях, а от для хлопців - в урочистих костюмах. Як і торік, на Студентському балі будуть обирати короля та королеву балу. Тут має бути все бездоганно: стильний одяг, вміння танцювати, витончені манери. А от у ролі журі - виступатимуть журналісти. У минулому році обрати короля та королеву було доволі важко. Адже на бал прийшло більше ніж 200 студентів. Найголовнішим сюрпризом та родзинкою Студентського балу 2007 року - став подарунок міського голови Володимира Гройсмана. Він урочисто вручив студентам торт вагою 50 кілограмів у вигляді величезної залікової книжки.


Переглядів: 4287
Поширень: 0