Цього року, з метою підвищення рівня комфорту при проїзді в електротранспорті КП "ВТТУ", керівництвом підприємства спільно з міською владою було прийнято рішення про установку в кожному трамвайному вагоні обладнання для надання безкоштовного Wi-Fi доступу до мережі Інтернет. Співробітниками транспортного підприємства в найкоротші терміни був проведений монтаж даного комунікаційного обладнання практично в усіх трамваях.

Оскільки до теперішнього часу проводилися роботи з монтажу та налагодження мережевого устаткування, відстеження поточних експлуатаційних неполадок на раніше встановлених точках доступу не приділялося достатньої уваги. На сьогодні роботи по установці мережевого обладнання вже практично завершені, тому далі будуть проводиться заходи по стабілізації функціонування даного обладнання.

Також хочемо повідомити, що фахівці нашого підприємства зіткнулися з фактом несанкціонованого доступу до налаштувань Wi-Fi модемів, що викликало доступ користувачів до мережі в деяких вагонах неможливим. Зараз ця проблема також усувається.

Доступ до Інтернету у всіх вагонах безпарольний і абсолютно вільний.

При підключенні необхідно вибрати зі списку доступних мереж точку доступу з назвою "ІНТЕРТЕЛЕКОМ ХХХ", де ХХХ - номер вашого вагона (не причепа).

Також враховуйте, що ІР-адресація Вашого комунікаційного обладнання повинна бути автоматична.

Сподіваємося, що поїздка транспортом нашого підприємства буде для Вас комфортною і приємною.



Переглядів: 9276
Поширень: 0