Товариство «Інтеграція Європа-Схід» здійснює проект: «ЕКООПЕРАЦІЯ. Польсько-українське партнерство для переробки відходів у Вінницькій та Хмельницькій областях».

Проект фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2012 р.

Основна мета Проекту:

Проект спрямований на збільшення переробки відходів в Україні шляхом підвищення рівня знань працівників підприємств та збільшення інвестиційних можливостей малих та середніх українських підприємств, що беруть участь у проекті.

Завдання Проекту:

  • Підвищення рівня знань працівників підприємств, а також інвестиційних можливостей малих і середніх українських підприємств щодо інвестування в сфері переробки відходів шляхом освітньої та консультаційної підтримки.
  • Передачa інформації про практики, які застосовуються у Польщі в сфері поводження з твердими побутовими відходами та роботою з системами для переробки відходів, шляхом налагодження співпраці між польськими та українськими підприємствами.
  • Надання учасникам проекту (українським підприємствам) необхідних знань та передача практичних навичок в реалізації інвестицій у сфері переробки відходів.
  • Підтримка українських підприємств у розробці матеріалів (наприклад, технічної документації та бізнес-плану), які дозволяють ефективно планувати і здійснювати інвестиції у сфері переробки твердих побутових відходів.

Термін реалізації проекту: з 1 травня 2012 року до 31 грудня 2012 року.

УЧАСНИКИ ТА ОБСЯГ ПРОЕКТУ

Проект спрямований на:

  • 15 українських підприємств зі штаб-квартирами або філіями у Вінницькій або Хмельницькій областях
  • 10 польських підприємств зі Свeнтокшиського воєводства
  • Набір учасників проекту: з 28 травня 2012 року, триватиме 1 місяць.

Учасники візьмуть участь у:

  • семінарі на тему: «Переробка відходів – ідея, законодавчі аспекти в Польщі та Україні» (місце проведення: м. Хмельницький, м. Вінниця),
  • навчальний візит до України щодо стану екологічної інфраструктури в Україні, з особливим акцентом на переробку відходів (місце проведення: м. Хмельницький, м. Вінниця),
  • навчальний візит до Польщі з метою передачі польського досвіду та презентації напрацювань, які застосовуються у польських компаніях в рамках інвестування у сфері переробки відходів (місце проведення: м. Кельце, приміщення польських підприємств, що беруть участь в проекті – Свeнтокшиське воєводство),
  • семінарі для українських підприємств: «Умови інвестування у сфері переробки відходів – проекти концепцій для України» (місце проведення: м. Вінниця).

Крім того, учасники отримають можливість безкоштовного просування інформації про свої підприємства на зовнішніх ринках через польсько-український спеціалізований бізнесовий веб-сайт. А також участь в семінарах під керівництвом фахівців у галузі переробки відходів в Україні та Польщі!

 

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА!
Офіси Проекту
«ЕКООПЕРАЦІЯ. Польсько-українське партнерство для переробки відходів у Вінницькій та Хмельницькій областях»
Польща
Товариство «Інтеграція Європа-Схід»
вул. Генриха Сенкевича 65
25-002 Кельце, Польща
тел. . +48 796548507 факс: +48 412010560
електронна адреса: [email protected]
Україна
Благодійний фонд «Подільська громада»
вул. П. Осипенко, 4
21050 Вінниця, Україна
тел. +380 432672096, +380 667055244
електронна адреса: [email protected]
Центра інформації про Проект - ЗАПИСИ ДО ПРОЕКТУ:
Хмельницький
Українсько-Польський Центр Хмельницького національного університету
вул. Інститутська, 11/3
29016 Хмельницький, Україна
тел./факс. +380 382222153, +380 673820848
електронна адреса: [email protected]
Голова центру інформації: Юрій Шалапко
 
Вінниця
Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» (офіс Центру європейської інформації)
вул. Соборна, 73
21000 Вінниця, Україна
тел. +380 973913590, +380 638664664
електронна адреса: [email protected]
Голова центру інформації: Оксана Бондар
 

Додаткова інформація про проект на сайті: WWW.SIEW.ORG.PL

Для участі в заході необхідно заповнити декларацію та анкету, які знаходяться у прикріплених файлах, та відправити на електронну адресу: [email protected]



Переглядів: 3858
Поширень: 0