Свято Миколая – найулюбленіше свято української малечі. Адже саме у цей день добрий і милосердний старець – святий Миколай – обходить кожну домівку, жодна дитяча подушечка не лишається поза його увагою. І дітлахи пишуть листи, загадують бажання, чекаючи, що їхня мрія обов’язково здійсниться… Хтось мріє отримати від Миколая гарну ляльку, хтось мріє про нову машинку чи святкову сукню, про смачні цукерки, хтось сподівається побачити вранці біля ліжечка живого песика, а хтось мріє відчути батьківську любов і ласку...
Кожна дитина заслуговує на свято, на втілення своєї маленької дитячої мрії! А маленькі мешканці дитячих будинків ще й потребують реальної допомоги та підтримки збоку кожного з нас.

Благодійний проект було започатковано у 2005 році. З 2006 року до нього приєдналася компанія МТС – в ефірі Гала радіо лунали звернення до всіх небайдужих, програми про дитячі будинки, репортажі з таких будинків. Щороку кількість бажаючих приєднатися до проекту зростає.

Цього року МТС, Гала радіо та НОК планують охопити 12 дитячих будинків в Україні та подарувати дітям свято до дня Святого Миколая.

Принесіть подарунок від вашої родини до скриньки Святого Миколая!

Збір подарунків відбувається з 25 листопада по 25 грудня 2008 року у магазинах МТС у 12 містах по всій Україні. У Вінниці - це фірмовий магазин МТС на проспекті Коцюбинського, 280. Подарунки, зібрані тут, ми передамо у вінницький дитячий будинок (вул.Мечникова 34).

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до святкового «ескорту Святого Миколая», щоб власноруч передати зібрані подарунки до дитячих будинків.

Доставка зібраних іграшок і речей в дитячі будинки відбуватиметься 20 грудня 2008 року. Будь-яка людина, що бере участь в проекті, може приєднатися сама або з своєю сім\'єю до передачі подарунків (20 грудня з цією метою від магазинів буде організований спеціальний транспорт).


Переглядів: 4517
Поширень: 0