12 травня на міське кладовище, яке знаходиться в с. Лука Мелешківська, буде організовано безкоштовний проїзд. З 7:30 і до 16:30 від Площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе курсуватиме 53 автобуси великої та середньої місткості.

Традиційно у наступну після Великодня неділю у Вінниці організовуються безкоштовні перевезення городян до кладовища в селі Лука Мелешківська та у зворотному напрямку. Цьогоріч у день «проводів» в перевезеннях буде задіяно 53 автобуси (23 великої та 30 середньої місткості). Загалом автобуси здійснять орієнтовано 1300 рейсів.

Відправлення транспорту буде здійснюватись з Площі Перемоги, а в зворотному напрямку – від АЗС по Тиврівському шосе. Вінничанам, які в цей день планують їхати на власному авто, варто звернути увагу на те, що на час експресних перевезень рух приватного транспорту по вулицях 50-річчя Перемоги, Д. Нечая, Тиврівському шосе (від проспекту Коцюбинського до перехрестя Тиврівського шосе з об’їзною дорогою) буде перекрито. Якщо ж мешканці міста вирушатимуть на кладовище власним авто, вони зможуть під’їхати через об’їзну дорогу з Немирівського шосе в напрямку виїзду з міста.

Для того, аби не створювати незручностей усім учасникам дорожнього руху та не створювати затори на дорогах, приватні автівки мають паркуватися у відповідності до Правил дорожнього руху, з обох сторін об’їзної дороги, а також Тиврівського шосе (в напрямку села Лука Мелешківська).



Переглядів: 5457
Поширень: 0