На перехрестях вулиць Келецька з вулицями 600-річчя, Юності, Космонавтів, Лялі Ратушної перепрограмовують світлофори. Про це повідомив начальник комунального підприємства "Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" Іван Юрченко.

Тепер пішоходи перетинатимуть ці перехрестя у той же час, коли рухатиметься трамвай. Це збільшить пропускну спроможність транспорту по вулиці Келецькій.

Також по вулиці Соборній знак  3.1 "рух заборонено" замінили на 3.2 "рух механічних транспортних засобів заборонено".

- Таким чином приводимо у відповідність знаки із правилами дорожнього руху, - пояснює Іван Юрченко. - Знак 3.2 забороняє рух усіх транспортних засобів, крім мопеда, що приводяться в рух двигуном. Але при цьому вулицею можуть рухатись велосипеди.

Для довідки:

Не поширюється дія знака 3.2:

  • на транспортні засоби, що рухаються за встановленими маршрутами;
  • на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення.



Переглядів: 6549
Поширень: 0