КП «Центр концертних та фестивальних програм» оголошує додатковий набір дітей на новий навчальний сезон 2014/2015 рр. на нові європейські напрямки:

  • Апсайклінг, новий європейський напрямок (виготовлення та конструювання предметів інтер’єру, картин, іграшок з використаних неорганічних відходів);
     
  • Англійська мова (викладання матеріалу у ігровій формі);
     
  • Хенд-мейд (виготовлення прикрас, віночків, елементів декору);
     
  • Тістопластика (розвиток моторики рук у дітей дошкільного віку).

Всі напрямки гурткової роботи ведуть професійні фахівці з високим педагогічним досвідом та мають на меті проведення якісного дозвілля дітей різних вікових категорій, розкриття творчого та освітнього потенціалу майбутнього покоління, розвивають об’ємно-просторове та художнє мислення.

КП «Центр концертних та фестивальних програм» оголошує додатковий набір дітей на новий навчальний сезон

КП «Центр концертних та фестивальних програм» може надавати такого виду послуги не тільки дітям, але й їх батькам, адже всі гуртки сімейного спрямування, де діти можуть творить власні витвори та отримувати нові знання разом з своїми батьками, заняття проводяться в будні і вихідні, що є зручним для батьків не залежно від їхньої зайнятості.

У Центрі створені всі необхідні умови для комфортного перебування дітей та їх батьків, у всіх приміщеннях зроблено сучасний ремонт, обладнано всіма необхідними меблями.


Переглядів: 5153
Поширень: 0