Для задоволення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом призначено поїзд № 225/226 Харків-Ужгород-Харків.

Із Харкова поїзд № 225 Харків – Ужгород курсуватиме по непарних датах з 29 листопада. З початкової станції він вирушатиме о 23:07 та прибуватиме до Ужгорода о 03:55.

У зворотному напрямку поїзд № 226 Ужгород – Харків курсуватиме по парних датах з 30 листопада. Із Ужгорода він відправлятиметься об 11:17 і прибуватиме до Харкова о 14:30.

Поїздом зможуть скористатися також мешканці Сум, Конотопу, Львова, Києва, Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя та інших міст, через які проїжджатиме зазначений поїзд.

Залізничники щоденно проводять моніторинг попиту населення на перевезення залізничним транспортом та у разі  збільшення пасажиропотоку, при наявності вільного рухомого складу, призначаються додаткові поїзди або збільшують кількість місць у цілорічних поїздах.

Нагадаємо, що інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи http://booking.uz.gov.ua



Переглядів: 6070
Поширень: 0