8–10 квітня вінничани зможуть придбати продукти до Великоднього столу у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Тут протягом трьох днів проходитиме виставка-продаж «Великодній ярмарок», на якій буде представлена продукція близько півсотні підприємств.

Вже традиційно напередодні Великодніх свят у Вінницькій торгово-промисловій палаті проводиться «Великодній ярмарок». Він проходить у рамках акції «Купуй Вінницьке!», спрямованої на підтримку місцевих виробників. У цьому році тут будуть представлені не лише підприємства міста та області, а й виробники з Миколаєва, Івано-Франківська, Хмельницького, Житомира та Рівного.

Отож протягом трьох днів, з 8 по 10 квітня, вінничани зможуть купувати на ярмарку продукцію за цінами підприємств-виробників, а також продегустувати солодощі, хлібобулочні, м’ясні та ковбасні вироби, які виробляють вінницькі підприємства.

«На «Великодньому ярмарку» будуть представлені близько 50 товаровиробників та підприємств. Серед них – виробники м’ясних, ковбасних та молочних виробів. А також підприємства, які спеціалізуються на хлібних та кондитерських виробах, рибній, макаронній продукції, олії, меду, варенню, цукерках», – розповіла заступник директора департаменту адміністративних послуг міської ради Людмила Перова.



Переглядів: 3682
Поширень: 0