А відтак, перш ніж віддати свого малюка до дитячого садочку, батьки, не виходячи з дому, можуть із допомогою мережі Інтернет ознайомитись із інформацією про дошкільний навчальний заклад, про його викладацький склад, роботу та напрямки гуртків, новини в галузі виховання та корисні методики, які допоможуть у розвитку особистості їхньої дитини, а крім того - отримати відповіді в он-лайн режимі на питання, які їх цікавлять.

Сайт садочка № 1 "Слов\'яночка"Зокрема, у дошкільному навчальному закладі №1 «Слов\'яночка» власна Інтернет-сторінка www.slovyanochka.at.ua успішно функціонує вже майже рік. За словами завідуючої цього закладу, Валентини Виговської, сайт садочку оновлюється щомісяця корисними новинами та порадами. «Це сучасно, корисно для батьків та для самих вихователів, - каже Валентина Виговська. - Крім того, за допомогою сайту про наш дитячий садочок вже знають далеко за межами Вінниці. Зокрема, вихователі з багаторічним досвідом роботи в дошкільних навчальних закладах з Кіровограду, Донецька та Миколаєва (до речі, саме через нашу Інтернет-сторінку) позитивно оцінюють наш досвід у цьому напрямку». Модерують сайт самі працівники садочку.

Сайт садочка № 17 "Колосок"У дошкільному дитячому закладі №17 «Колосок» також існує персональний сайт: www.sadik.org.ua. Окрім детальної інформації про садочок, він містить авторські розробки, дидактичні матеріали, приклади та сценарії занять для дитячих садочків, матеріали, які стануть в нагоді вихователям та організаторам навчання і виховання дітей дошкільного віку.

За словами начальника управління освіти Вінницької міської ради Володимира Буняка, у перспективі Інтернет-сайти планується створювати на базі кожного дитячого садочка Вінниці.


Переглядів: 6996
Поширень: 0