З 22 червня у юридичній клініці, яка діє у Прозорому офісі, розпочали набувати практичного досвіду роботи студенти юридичного напрямку. Юнаки та дівчата надають консультації вінничанам під пильним наглядом фахівців. Таким чином жителі міста отримують необхідну інформацію, а молодь – досвід роботи. Юридична клініка працює у Прозорому офісі по вулиці Соборній у понеділок з 13 до 17 години та у п’ятницю – з 13 до 16.

У 2010 році у Вінницькому центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс» було створено консультаційно-правовий центр «Вінницька міська юридична клініка» для надання безкоштовної правової допомоги. Він створений для того, щоб вінничани могли безкоштовно отримувати консультації з юридичних питань у всіх галузях права. А інваліди, малозабезпечені громадяни та особи, які опинились у складних життєвих обставинах – ще й практичну допомогу у складанні і оформленні документів, наприклад, для оформлення матеріальної допомоги, пільги, позову до суду тощо.

«У червні цього року за ініціативи Вінницької міської ради до роботи у юридичній клініці долучили студентів старших курсів юридичного напрямку. Студенти надають консультації під пильним наглядом фахівців департаменту правової політики та департаменту адміністративних послуг, які там працюють. Взагалі, юридична клініка працює два дні в тиждень: у понеділок з 13 до 17 години та у п’ятницю – з 13 до 16. Всіх бажаючих приймають у Прозорому офісі по вулиці Соборній у кімнаті особистого прийому №1. У випадку потреби дні та години прийому будуть розширені», – каже перший заступник директора департаменту адміністративних послуг Євген Іщук.



Переглядів: 3817
Поширень: 0