У Вінниці на зупинках громадського транспорту встановлюють знаки та вертикальні інформаційні таблички нового зразка із розкладом руху трамваїв і тролейбусів. Наразі вони встановлені вже на 90 зупинках, в наступному місяці вони з’являться ще на 71.

КП «Вінницька транспортна компанія» продовжує вдосконалювати роботу муніципальної системи громадського транспорту. Запроваджуються нові підходи в наданні послуг, робота громадського транспорту постійно моніториться, кожне звернення вінничан вивчається, проводиться робота з підвищення кваліфікації працівників компанії, здійснюється оновлення рухомого складу, а в цьому році колектив компанії побудував на свій базі новий трамвай.

Новинкою цього року стали схеми руху громадського транспорту. Також у цьому році на зупинках транспорту почали встановлювати знаки та інформаційні таблички із розкладом руху тролейбусів та трамваїв. Якщо на конкретній зупинці зупиняється тільки один вид транспорту, то щит містить інформацію тільки про маршрути та розклад руху цього виду транспорту. Якщо ж на цій зупинці відбувається посадка та висадка пасажирів різними видами транспорту, то розклад руху комплексний. Також на інформаційних щитах є графічне зображення маршруту.

На зупинках громадського тарнспорту вже встановили майже сотню інформаційних табличок та знаків з розкладом руху

«Спочатку такі знаки із розкладами руху з’явилися на трамвайних зупинках вздовж Хмельницького та Барського шосе, вулиць Келецька, Соборна та Пирогова. На цих вулицях встановлено 54 знаки. У серпні інформаційні щити встановили на тролейбусних зупинках по вулицях Соборна та Театральна (8 штук). А в цьому місяці сім таких інформаційних табличок з’явилися на трамвайних зупинках по вулиці Пирогова і 21-а – на тролейбусних вздовж Київської та Чорновола», – каже директор департаменту енергетики транспорту та зав’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

У жовтні планується продовжити ці роботи. Ще 58 знаків мають встановити на тролейбусних зупинках по Немирівському та Гніванському шосе, по вулицях Коцюбинського, Келецька, Пирогова, Лебединського, Островського. Та 13 – на трамвайних зупинках по вулицях Коцюбинського, 50-річчя Перемоги, Фрунзе, Червоноармійська.



Переглядів: 7410
Поширень: 0