У жовтні 2015 року відновили роботу юридичні клініки юридичного факультету Донецького національного університету, які пропонують безоплатну правову допомогу малозабезпеченим та іншим соціально незахищеним верствам населення (пенсіонерам, інвалідам, учасникам бойових дій, студентам, багатодітним сім’ям, внутрішньо переміщеним особам тощо).

Сьогодні у ДонНУ працює 4 юридичні клініки: цивільного права, сімейного права, трудового права, адміністративного права та соціального забезпечення. Мета їх діяльності – правова допомога з цивільних, сімейних, житлових, трудових, земельних, адміністративних, пенсійних та інших питань, за винятком кримінально-правового спрямування.

До складу клінік входять студенти 3-го, 4-го та 5-го курсів, а також викладачі юридичного факультету, які здійснюють прийом і консультування громадян, складають скарги, заяви, позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, клопотання, письмові консультації, готують публікації для населення з актуальних правових питань.

Прийом бажаючих отримати безоплатну правову допомогу здійснюється у корпусі №3 Донецького національного університету. Для отримання консультації необхідно мати з собою паспорт і документ, що засвідчує приналежність до соціально незахищеної верстви населення (довідку, посвідчення тощо).

Прийом громадян: щовівторка та щочетверга з 11.00 до 15.00

Адреса: м. Вінниця, вул. Київська, буд.14, 7-й поверх, 703 кабінет.  



Переглядів: 2836
Поширень: 0