З 23 листопада 2015 року на сайті 104.ua для споживачів ТОВ «Вінницягаз Збут» з'явилася нова послуга - Особистий кабінет. Користуватися он-лайн кабінетом можуть усі споживачі–фізичні особи, які використовують газ на побутові потреби або приватні підприємці, на чиє ім'я відкрито особовий рахунок.

Відтепер вінничани можуть сплачувати за спожитий газ, не виходячи з дому. В Особистому кабінеті клієнти газового господарства також можуть подати показання лічильника, переглянути історію розрахунків, дізнатися ціну природного газу. Всі споживачі матимуть відкритий доступ до своїх даних в абонентській базі компанії. Окрім того, в режимі он-лайн можна надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників ПАТ «Вінницягаз», ТОВ «Вінницягаз Збут» та районних управлінь газового господарства. Всі звернення будуть скеровуватися до Контакт-центру, який надаватиме інформацію.

«Запуск особистого кабінету дозволяє мешканцям області значно заощадити свій час і миттєво оплачувати рахунки за використаний газ. До того ж, це дуже зручний інструмент для вчасної передачі фактичних показників лічильника наприкінці кожного місяця», - коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Реєстрація в особистому кабінеті займає всього кілька хвилин. Для цього необхідно знати тільки № свого особового рахунку та останню суму платежу за газ. Уточнити ці дані споживач може в останньому оплаченому рахунку або зателефонувавши до Контаткт-центру за номерами (0432) 509-104, (068) 30-00-104.

Детальнішу інформацію та покрокову інструкцію щодо реєстрації в особистому кабінеті можна дізнатися на сайті 104.ua  або зателефонувавши в Контакт-центр.

Зверніть увагу, що особистий кабінет наразі працює в тестовому режимі. Якщо ви побачите помилки, будь ласка, пишіть на адресу: [email protected], [email protected] або ж надсилайте нам листи безпосередньо із вашого кабінету.



Переглядів: 7352
Поширень: 0