На минулому тижні був підписаний Меморандум про співпрацю між Радою підприємців при міському голові та контролюючими службами міста. Міський голова Володимир Гройсман запропонував підприємцям розмістити у куточках споживача кожного об’єкту сфери торгівлі та надання послуг друкований варіант Меморандуму, щоб під час перевірок можна було в будь-який час переглянути його зміст, а відтак бути проінструктованими та проінформованими про права та обов’язки як суб’єктів підприємництва, так і контролюючих органів. «Підписанням даного Меморандуму ми створили певний майданчик для вирішення усіх наболілих питань, які сьогодні турбують як і представників контролюючих структур, так і суб’єктів підприємництва, - повідомив мер. – З цього моменту розпочинається новий відлік абсолютно нових, відкритих та цивілізованих стосунків». Очільник Вінниці також наголосив, що Меморандум про співпрацю - це документ, який регламентуватиме відносини бізнесу і контролюючих органів міста.

Міський голова Володимир Гройсман запропонував підприємцям та працівникам контролюючих органів самостійно створювати порядок денний проблемних питань, що їх турбуватимуть, та спільно вирішувати їх на розширених нарадах, які проводитимуться щоквартально.

Ознайомитись із повним текстом Меморандуму можна на офіційному сайті Вінницької міської ради (www.vmr.gov.ua) в розділі «Економіка міста» на сторінці «Рада підприємців». Також на даній сторінці є Положення про Раду підприємців та її склад. Крім того, спеціалістами допрацьовується механізм можливості звернення з допомогою цього сайту до кожного з членів Ради підприємців із актуальних для них питань в режимі он-лайн.


Переглядів: 3638
Поширень: 0