Адреса сайту: www.zoria.vmr.gov.ua

Програмне забезпечення – центр інформаційних технологій ФМГ № 17 (керівник Юрій Пасіхов). Розробник дизайну сайту – Віктор Байрак.

Портал призначений для зручного користування відвідувачів МПМ «Зоря», засобів масової інформації та мешканців міста, що бажають розвинути у своїх дітей любов до мистецтва.

Сайт зручний у користуванні, у нього легка навігація і естетичне сучасне оформлення. Основні розділи містять вичерпну інформацію про роботу МПМ, його заходи, розклад секцій та гуртків. Особливу увагу приділено афіші, на яку будь-який користувач може легко підписатися через зручні для нього соціальні мережі.

Сайт містить архіви фото та відео, відвідавши які, будь-який користувач може ознайомитися не тільки з теперішніми та минулими подіями Палацу Мистецтв, а й доторкнутися до історії розвитку цілих напрямів творчості міста. Так, наприклад, фотогалерея «КВН» містить унікальні фотоматеріали вінницького КВН, починаючи з далеких 60-х років минулого століття.

Ми впевнені, що відвідувачі цього сайту будуть приємно здивовані та дізнаються з нього чимало корисного та пізнавального. Ласкаво просимо!



Переглядів: 3022
Поширень: 0