Департамент житлового господарства міської ради оголошує початок першого етапу (13.06.16 р – 22.06.16р) прийому документів для укладання Меморандуму про співпрацю. Відповідне рішення виконком міської ради ухвалив 9 червня 2016 року.

Перелік документів, які мають надати управлінські компанії  для розгляду  намірів приєднання до Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння в сфері надання послуг з управління  багатоквартирними будинками  на території м. Вінниці

  1. Інформаційна довідка про підприємство ( обов’язкове  зазначення уповноваженої особи  та  контактних телефонів).
  2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію.
  3. Копію довідки з статистики.
  4. Копія статуту (для юридичних осіб).
  5. Копія довідки  про взяття на облік  платника податку.
  6. Інформаційна довідка   про рівень забезпеченості  матеріально-технічною базою.
  7. Інформаційна довідка в довільній формі  про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання та досвід.
  8. Копія балансу  (форма-1)  та звіту  про фінансові результати (форма-2) за попередній рік та  останній звітний період.
  9. Копії ліцензій або дозволів  на роботи по яким чинним законодавством передбачено наявність відповідних  ліценцій та дозволів.
  10. Інформаційна довідка  про наявність досвіду роботи  з надання послуг з управлінням багатоквартирними будинками та/або утримання будинків.
  11. Довідку  з банку про відсутність  (наявність)  кредитів на перше число місяця в якому подається  заява на приєднання до Меморандуму.
  12. Довідка  про наявність/ або  відсутність  заборгованості з  сплати податків  на  перше число місяця в якому подається  заява на приєднання до Меморандуму.
  13. Фізичні  особи – підприємці надають копію паспорта та  копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

Документи та копії документів, які подаються управлінською компанією засвідчуються підписом уповноваженої особи управлінської компанії та печаткою.  Інформаційні довідки  складаються у довільній формі.

Управлінськими компаніями можуть  подаватись інші документи, які підтверджують їх спроможність забезпечувати надання якісних послуг з управління   багатоквартирним.

Документи потрібно надіслати на адресу: м.Вінниця, вул.Соборна,59, каб.503. Телефони для довідок:  59-50-45, 59-52-19.          



Переглядів: 2711
Поширень: 0