На наступному тижні буде введено режим одностороннього руху по вулиці Пушкіна. Відтепер тут можна буде їхати лише з центру до вулиці Князів Коріатовичів (колишня вул. Свердлова). Це робиться для того, щоб підвищити безпеку руху для автомобілістів, які часто створюють аварійні ситуації при в’їзді у вулицю Пушкіна.

З кожним роком кількість автомобілів у Вінниці збільшується. А оскільки вулиці формувалися десятки років тому, коли машин було значно менше, наразі виникають питання з їх пропускною здатністю.

«З 20 липня у Вінниці рух по вулиці Пушкіна стане одностороннім. Раніше тут створювалися аварійні ситуації, особливо під час виїзду та заїзду на вулицю, а введення одностороннього руху допоможе підвищити безпеку на цій вулиці», – каже начальник КП Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху Іван Юрченко.

Інформаційні знаки про впровадження одностороннього руху розміщено вздовж вулиці Пушкіна та біля в’їзду на неї з боку вулиці князів Коріатовичів.



Переглядів: 4256
Поширень: 0