«Час – найдорожчий з усіх витрат», – сказав колись давньогрецький філософ Теофраст.

ВААС стоїть на захисті прав і свобод фізичних та юридичних осіб, водночас з розумінням ставиться до того, наскільки для відвідувачів суду важливою є кожна хвилина, а тому робить все можливе аби спілкування громадян стало максимально ефективним, займало якомога менше часу та фінансових витрат.

До складу Вінницького апеляційного адміністративного округу входять Вінницька, Чернівецька та Хмельницька області, – а це означає, що сторонам, аби прибути до суду, потрібно витратити багато часу та чимало коштів.

Skype-зв'язок є однією з найефективніших сучасних технологій, що значно скорочує як фінансові, так і часові витрати. Саме тому у ВААС створено власний профіль у Skype під назвою «Вінницький апеляційний адміністративний суд».

Завдяки цим інноваціям учасники судового процесу можуть отримувати інформацію щодо розгляду адміністративних справ, графіка розгляду справ, банківських реквізитів для сплати судового збору, порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, графіка прийому громадян, термінів розгляду вхідної кореспонденції, надходження звернень та інформаційних запитів, а також поставити запитання й оперативно отримати відповіді на них. Для цього необхідно зайти на офіційний веб-портал суду та перейти за посиланням Skype Call.

учасники судового процесу можуть отримати  інформацію дистанційно, за допомогою послуги  INFO-Skype ВААС.

Послуга INFO-Skype ВААС– простий табюджетний спосіб інтернет-телефонії, адже витрати обох співрозмовників зводяться до вартості їхнього інтернет-з'єднання.

«Відтепер ВААС пропонує Вам новий сучасний спосіб передачі даних. За допомогою INFO-Skype ВААС ми допоможемо реалізувати кожному громадянину право на доступ до правосуддя та забезпечимо процесуальні гарантії учасникам судового процесу, що є одним із пріоритетних завдань діяльності нашого суду», — зауважив голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин.



Переглядів: 2572
Поширень: 0