У “Вінницькій транспортній компанії” літнє скасування тролейбусного маршруту пов’язують із зменшенням пасажиропотоку. Призупинили рух шістьох тролейбусів цього маршруту вчора, 1 червня. До Київської ще можна дістатися тролейбусами №3, №13 та №9, однак, як пояснили у транспортній компанії, їх кількість не збільшили.

"Після завершення навчання дітей у школах та садочках, ми проводимо щорічний аналіз динаміки пасажиропотоку. Ми маємо свою щоденну внутрішню інформацію про кількість перевезених пасажирів і аналізуємо не лише один день, а певний відрізок часу, – розповів начальник відділу експлуатації Микола Заверюха. – На сьогодні по вулиці Київській курсує достатня кількість транспорту. Ми нічого не змінювали на маршруті №3, де сьогодні 18 тролейбусів, на №9 теж без змін – 4 тролейбуси, а на №13 – сім одиниць транспорту. Крім того, сьогодні маршрути №4 та №10 проїжджають через Київський міст".

Вже з 15-20 серпня транспортники будуть поступово відновлювати випуск із депо більшої кількості транспорту. Разом з тим, зменшення кількості тролейбусів дозволить працівникам транспортної компанії відпочити влітку.

"У нас водії та кондуктори щодня працюють на різних маршрутах. Зрозуміло, що ми враховуємо зменшений випуск транспорту і відповідно даємо можливість нашим працівникам піти у відпустку, але це ніяк не позначиться на наших пасажирах. Але, якщо буде якась потреба, то ми завжди готові відреагувати", - говорить М. Заверюха.

Микола Заверюха також зазначив, що на інших маршрутах громадського транспорту ніяк змін, а тролейбус №8 “Меморіал Визволення – Вишенька” повністю повернеться вже восени.



Переглядів: 4010
Поширень: 0