На наступному тижні муніципальні автобуси, перестануть робити зупинки для висадки/посадки пасажирів біля Староміського мосту перед вул. Князів Коріатовичів в напрямку вул.Соборної. Вінничани зможуть користуватись зупинкою, яка знаходиться в безпосередній близькості до мосту, по вул.М.Оводова біля будівлі міської ради.

Збільшення транспортного потоку через Староміський міст спонукало до пошуку заходів, які можуть допомогти підвищити пропускну здатність перехрестя вулиць Оводова та Князів Коріатовичів.

Тривалий моніторинг вказав на необхідність перевірити доцільність автобусної зупинки одразу за мостом в напрямку вул.Соборної. Тому науковці Вінницького національного технічного університету на замовлення мерії провели дослідження щодо пасажиропотоку та з’ясували, що цією зупинкою користуються мала кількість мешканців в годину-пік, а впродовж дня трапляється, що зупинкою не користується жодна людина.

Враховуючи це, було прийнято рішення не здійснювати зупинки транспорту на даному місці. Нововведення запрацює з 10 жовтня.



Переглядів: 5422
Поширень: 0