Державтоінспекція Вінниччини для комплектації усіх підрозділів ДАІ області отримала у достатній кількості програмно-апаратні комплекси для децентралізованого оформлення талонів про проходження державного технічного огляду транспортних засобів на пластиковій основі.

Пластикові талони ТО вже у Вінниці

У перших числах червня ц.р. ДАІ області отримає бланки пластикових талонів для видачі власникам транспортних засобів, які пройшли державний технічний огляд транспортних засобів. З 15 червня ц.р. здійснюватиметься видача талонів на пластиковій основі, вартість яких майже у десять разів більша за паперові бланки. Проте введення пластикових талонів дозволить уникнути незаконних підробок документів, випаки виявлення яких відбуваються щодня.

З метою заощадження коштів Державтоінспекція радить пройти ДТО-2010 до введення в дію на території області пластикових документів. Правила проходження контролю технічного стану транспортних засобів та вартість послуг не змінені. Паперові талони про проходження ДТО залишаться дійсними, проте після введення пластикових – видаватися не будуть.

* Список суб’єктів господарювання уповноважених на перевірку технічного стану КТЗ при техогляді на території Вінницької області прикріплений знизу.


Переглядів: 6743
Поширень: 0