Тепер, щоб заплатити за комунальні послуги, вінничанам не потрібно вистоювати по пів години у тісних чергах до кас. У місті з’явилися термінали, де можна здійснити розрахунки за кілька хвилин, при чому послуга ця безкоштовна - без комісійного збору.

- Ідея автоматизувати платежі виникла після спостерігання за чергами біля ощадних кас, на пошті, - розповідає Владислав Вороновський, директор Підприємства комунальних платежів. – Оскільки люди вже звикли до терміналів, поповнюючи мобільні рахунки, чому б не зробити аналогічні за комунальні послуги? На даний час у місті працюють десять таких терміналів.

Для зручності вінничан, підприємство планує збільшувати кількість терміналів у різних районах міста.

До речі, через них мешканці можуть сплачувати не лише за „комуналку”, а й за користування послугами „Укртелекому”, кабельне телебачення, Інтернет. У терміналах можуть обслуговуватися й приватні підприємці, сплачуючи податки і платежі до пенсійного фонду. Приймаються й спеціалізовані платежі: судові, платежі юстиції, погашення штрафів ДАІ, виконавчі збори та інші.

- Інкасацію і контроль платежів здійснюють банки, забезпечуючи надходження грошей в день платежу. Можно бути цілком впевненим, що сплачені кошти надійдуть за призначенням вчасно.

Комунальні платежі від населення приймаються без комісії. Щодо інших платежів, то сума комісії мінімальна. Наприклад, комісія платежу за Інтернет складатиме приблизно одну гривню.

Зорієнтуватися у новій техніці буде легко будь-якій людині, впевнені фахівці. Крім того, найближчі кілька місяців біля терміналів перебуватимуть спеціалісти, які при потребі допоможуть кожному платнику. Достатньо раз спробувати, і все стане зрозуміло, адже сплачувати дійсно стало дуже зручно.

Для довідки:

Адреси терміналів

  • Грушевського, 17 (Вінницький суд)
  • Соборна, 59 (Вiнницька Мiська Рада)
  • Соборна, 82 (Вiддiлення „КредиПромБанк”)
  • Пр. Юностi, 20(Вiддiлення банку „Хрещатик”)
  • Пр. Юностi, 43A (ТЦ "МагiГранд")
  • Пр. Юностi, 44 (ТЦ "Гранд")
  • Квятека, 10 (ТЦ "Гранд")
  • I. Богуна, 2 (Вiддiлення „КредиПромБанк”)

Дізнатися більше про послугу можна на сайті www.pkp.vn.ua.
тел. для довідок: 69-44-94


Переглядів: 4921
Поширень: 0