Вже традиційно до Дня Святого Миколая, а також до початку новорічних та Різдвяних свят, державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» проводить доброчинну акцію «Подаруй дитині радість читання!».

Суть акції полягає в тому, аби діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються у будинках-інтернатах, центрах реабілітації і дитячих притулках, мали змогу читати цікаві дитячі газети та пізнавальні журнали.

Доброчинна акція триватиме з першого листопада до 20 грудня. Для того, аби допомогти малечі, яка виховується без уваги родини, пізнавати світ за допомогою книг, слід лише завітати до найближчого поштового відділення. Працівники пошти нададуть усю необхідну інформацію про дитячі соціальні заклади та запропонують перелік видань для дітей різних вікових груп. Усі бажаючі взяти участь у доброчинній передплаті на власний розсуд матимуть змогу передплатити на 2011 рік будь-яку кількість видань для одного або ж кількох соціальних закладів.

Крім того, про перелік дитячих установ та періодичні видання для малечі можна дізнатися за допомогою офіційного сайту «Укрпошти» за адресою www.ukrposhta.com у розділі «Акції та конкурси». Найактивніші учасники акції «Подаруй дитині радість читання!», як стверджують організатори, отримають сувеніри на згадку


Переглядів: 3495
Поширень: 0