Так званий стихійний «пташиний» ринок переїхав на ринок «Ма-Кі», де реалізатори можуть працювати безкоштовно, продаючи або віддаючи тварин в хороші руки.

Питання про виділення спеціального місця для продажу котів та собак досить довгий час обговорювалось з людьми, які займаються торгівлею тваринами. Начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради Сергій Кудлаєнко розповів, що їм пропонувалось на вибір кілька варіантів. Водночас, до міської ради постійно надходили скарги мешканців будинку по вул. Коцюбинського, 11 щодо припинення діяльності цього стихійного ринку. Тому було прийнято рішення про відведення місця для здійснення такої торгівлі на території колишнього електротехнічного заводу, нинішнього ринку «Ма-Кі».

Місце, де тепер продають котів та собак, знайти не важко. Воно знаходиться при вході у ринок з вулиці Коцюбинського (поблизу трамвайної зупинки «Музей Коцюбинського»).

«Рішення про перенесення стихійного «пташиного» ринку остаточне і дискусій з цього приводу більше не буде. На виконання рішення міської ради про заборону стихійної торгівлі на території обласного центру, торгуючим «живим товаром» по вулиці Некрасова запропоновано спеціальне місце - ми домовились з адміністрацією ринку «Мак-Кі», щоб продавці тварин працювали там безкоштовно, - говорить Сергій Кудлаєнко. - А люди, які мають намір продовжувати торгівлю по вулиці Некрасова, будуть нести адміністративну відповідальність».


Переглядів: 21069
Поширень: 0