Тепер їм упродовж дня будуть телефонувати і повідомляти про заборгованість. "Телефонна атака" продовжуватиметься доти, поки абонет повністю не погасить борг.

Боротися таким методом вирішив міськвиконком. Як повідомив заступник міського голови Анатолій Ворона, керівникам усіх теплопідприємств міста запропонували заключити угоду з підприємством "Фірма Радіо", яка й буде забезпечувати дзвінки боржникам. За кожен дзвінок тепловики платитимуть 15 копійок. Проте лише в тому разі, якщо абонет до кінця вислухає повідомлення.

Директори поки що без ентузіазму зустріли таку іновацію, але погодились на експеримент, який триватиме протягом місяця, починаючи з наступного тижня.

Дзвонити будуть уранці, з 9-ї до 11-ї години та ввечері з 18:00.
Керівник Call-центру "Фірми Радіо" Сергій Бутивський зазначив, що якщо у боржника немає стаціонарного телефону, повідомлення вимушені будуть слухати його сусіди.

Нині заборгованість за теплопостачання мають більше десяти тисяч вінничан. На половину з них вже подані матеріали до суду.

До того ж, вінницьким боржникам мерія хоче ще й обмежити виїзд з країни. Анатолій Ворона додав, що боржникам не видаватимуть закордонні паспорти. Такою, за його словами, є домовленість з МВС. А усі турагенції міста отримали списки боржників, тож не будуть приймати від них заявок. Принаймні, про це їх попередила вінницька влада.


Переглядів: 3477
Поширень: 0