Підтримайте всесвітній екологічний захід «Година Землі-2011»!У суботу, 26 березня 2011 року о 20:30 люди, учасники акції, по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об\'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Акцію підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, а також Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Година Землі 2009 та 2010 років була безпрецедентним успіхом - приєдналися більше 4000 міст та 127 країн по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Москва, Гонк-Конг, Ріо-де-Жанейро, Париж та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 20 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів та інші. Ми плануємо поліпшити результати та розвинути цей успіх у 2011 році. Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення Гармонії з природою. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи (WWF).


Переглядів: 3982
Поширень: 0