Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економіки дасть можливість Партії регіонів отримати необхідний результат на парламентських виборах

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на джерело в Адміністрації президента.

За його словами, кадрова ротація в уряді ще не закінчена. Найближчим часом крім Порошенка на високі посади в Кабміні можуть бути запрошені й інші політики, здатні на парламентських виборах 2012 року забезпечити Партії регіонів необхідний результат в тих областях, де в неї недостатньо висока підтримка. У тому числі і по мажоритарних округах.

Джерело нагадало, що того ж Порошенка вважають найбільш впливовою людиною у Вінницькій області. При цьому він не уточнив, кого ще можуть запросити на роботу в уряд.

Нагадаємо, Янукович підтвердив, що прем\'єр-міністр Микола Азаров запропонував йому кандидатуру Петра Порошенка на посаду міністра економіки.

Президент зазначив, що вже провів коротку бесіду з Порошенком, під час якої той коротко виклав своє бачення організації роботи міністерства та власних кроків як його керівника. За словами Януковича, він залишився задоволений почутим і тепер очікує від Порошенка письмового викладу його плану дій.



Переглядів: 4301
Поширень: 0