Депутати "Фронту змін" Вінниччини вирішили дати шанс молодим та амбітним, які бажають спробувати реалізуватись у політиці.

Конкурс "Помічник депутата" презентував голова фракції “Фронт змін” в облраді, та керівник обласного осередку політичної партії Сергій Кудлаєнко. Його метою є пошук активних і цілеспрямованих молодих людей, а також їх підготовка для майбутньої роботи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування

- Сьогодні, як ми знаємо, запроваджується практика закріплення за кожним з обласних депутатів представників студентського парламенту. - відзначає Сергій Кудлаєнко. - Проте у обласній раді є 132 депутати, а студентів у студпарламенті - 64. Тому ми хочемо залучити й інших людей, які мають бажання реалізувати себе у громадській діяльності, набратися досвіду роботи в органах самоврядування. А потім, хто зна, також стануть депутатами. Ми повинні надати шанс молодим та енергійним проявити себе, підкреслив депутат обласної ради.

Згідно умов конкурсу буде відібрано 17 переможців віком від 19 до 31 років. Усі претенденти повинні займати активну життєву позицію та мати бажання дізнатись більше про роботу органів державного самоврядування.

Наразі окрім обласних депутатів, потребу в помічниках мають також і „депутати – фронтовики” у Вінницькому районі та Вінницькій міській раді.

- Кожна влада потребує ротації! - наголосив депутат облради Сергій Пугачов. - А від того як ми підготуємо молодь сьогодні, залежатиме майбутнє України завтра.

Окрім того, наразі вже прийнято рішення – якщо ініціативних та наполегливих буде більше – можна розглядати питання про збільшення квот та залучати до участі у проекті як депутатів від „Фронту Змін” із інших районів області, так і представників будь-яких політичних сил.

Більш детальну інформацію про конкурс можна дізнатися на сайті www.svkgrant.com у розділі Конкурс, або за телефоном 093-550-74-74.



Переглядів: 6268
Поширень: 0