Наталя Королевська та Андрій Шевченко13 вересня Вінницю відвідала лідер політичної партії «Україна – вперед!» Наталя Королевська разом із відомим футболістом та тепер своїм партійним соратником Андрієм Шевченком.

- Я завершив кар‘єру футболіста в Украині на високій ноті, і зараз йду у політику, щоб розвивати спорт для тих дітей, які цього реально хочуть, – заявив у Вінниці Андрій Шевченко.

Наталя Королевська на Вінниччині зробила наголос на проблемах і їх вирішеннях в галузі охорони здоров’я та вітчизняного виробництва товарів народного вжитку. Здоров’ям у партії Королевської опікується екс-міністр галузі Ілля Ємець. Свій проект він презентував у Вінницькій обласній дитячій лікарні.

В Україні є всі можливості забезпечити населення країни якісною швейної продукцією вітчизняного виробництва. Про це у Вінниці заявила лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська під час зустрічі з трудовим колективом місцевої швейної фабрики «Володарка».

Наталя Королевська

«Наша країна здатна забезпечити своїх громадян якісною вітчизняною продукцією. І ця фабрика, що виробляє та постачає продукцію для найкращих марок Європи – яскравий тому приклад. Ми маємо замінити неякісні імпортні товари широкого вжитку на внутрішньому ринку якісної української одягом», – зазначила вона.

За словами Наталії Королевської, зараз 80% одягу та взуття ввозиться в Україну із-за кордону, тому що держава не створює жодних умов для розвитку вітчизняних виробників. «Податки, як і процентні ставки за кредитами – дуже високі, що робить абсолютно нерентабельним виробництво вітчизняної продукції, особливо для внутрішнього ринку. Таким чином, імпортних товарів у країні значно більше, ніж вітчизняних», – сказала вона.

Лідер партії «Україна – Вперед!» відзначила, її командою підготовлено та зареєстровано у парламенті законопроект про підтримку національного виробника, який передбачає податкові стимули для модернізації виробництва. «Він дозволить не тільки зробити вітчизняну продукцію більш доступною, але й сприятиме створенню сотні тисяч робочих місць в країні. Підтримаємо легку промисловість – побудуємо нову економіку», – наголосила Наталія Королевська.

Довідка:

ВАТ «Володарка» – швейна фабрика з більш ніж 80-річною історією. Головна спеціалізація – класичний чоловічий костюм. У колекції «Володарки» понад 80 моделей власної розробки. У рік випускає близько 1 млн. штук швейних виробів. 95% своєї продукції фабрика експортує у Німеччину, Угорщину та Словаччину.



Переглядів: 7194
Поширень: 0